“Hapja e bisedimeve do të na bëjë më të fortë” Ambasadorja e BE nis misionin e saj në Shqipëri


Ambasadorja e BE-së, Christian Hohmann ka nisur këtë javë misionin e saj në Shqipëri.

Në një mesazh të adresuar për shqiptarët Hohmann tha se hapja e bisedimeve të anëtarësimit me Shqipërinë do të sjell më afër BE-në me vendin tonë dhe se kjo gjë na bën më të fortë.