Gjen në celularin e së bijës 13-vjeçare foto sek suale, babai hero kap dhe dorëzon në polici pedofilin famëkeq


Vëmendja e një babai, kurioziteti i shqetësuar dhe përgjegjshmëria e treguar kur dyshoi se kush po bisedonte me të bijën e tij dhe hetimi i detajuar, çoi në arrestimin e një 32-vjeçari nga Abbiategrasso, në Itali duke parandaluar abuzimin seksual me një vajzë 13-vjeçare dhe 24 raste të tjera të ngjashme.

Në një trafik të ndyrë të imazheve pornografike të fëmijëve në internet, makthi u shndërrua në tragjedinë e shantazhit seksual.

“Po sa e bukur je! Më dërgon foto nudo, hiqi pantallonat!”, ishin këto disa nga mesazhet që pedofili, i cili ra në pranga i dërgonte në llogaritë në rrjetet sociale të të miturave që binin “pre” e skemave të tij.

Përpara se të mbërrinte në kërkesa të tilla eksplicite, burri fitonte besimin e vajzave të mitura duke ndjekur një model të testuar mirë, pasi e kishte përsëritur me 24 vajza, të moshës midis 12 dhe 16 vjeç nga e gjithë Italia.

Nga dosja hetimore, zv.prokurori i Milanos Giovanni Tarzia, del në pah strategjia e maniakut, i cili i bënte vajzat të besonin në adoleshencë të plotë, edhe pse ishin 14-16 vjeç.

Ai bisedonte me to duke i bërë lajka, duke i bërë të ndiheshin të rëndësishme dhe më të mëdha në moshë sesa realisht ishin, por gjithmonë duke u mbështetur në problemet që duken të pakapërcyeshme në moshën e tyre.

Pedofili famëkqe i fitone besimin dhe më pas i kërkote të bënin foto ose video nudo, por jo përpara se ta kapërceni ngurrimin e tyre duke i dërguar një foto nudo të vetën, në fakt atë të një djali të pashëm 16-vjeçar.

Në denoncimin e bërë nga babai i vajzës së parë, ajo që nisi hetimet, burri pretendon se ka zbuluar në celularin e së bijës një bisedë të gjatë me një të ri, të cilit i kishte dërguar 13 foto me përmbajtje seksuale.

Hetimet më pas zbuluan se një 13-vjeçar i ka dërguar 30 foto të sajat.

“Bëj disa foto dhe do të shohësh që atëherë ndihesh më e lirë dhe pas komplimenteve të mia do të jesh edhe më e sigurt për veten”, ishte mesazhi që i kishte dërguar pedofili 14 viktimave të tjera.

E bija e babait që zbuloi pedofili, gjëja që ndihej më pak e sigurt ishte vetvetja dhe nuk hezitoi, ndërsa një nga 12-të vajzat e tjera, që e kuptoi rrezikun sepse tashmë kishte pasur probleme me një ish-të dashur, të cilit i kishte dërguar foto të ngjashme, shkruan se po qan por meqë i beson, i ka dërguar fotot.

“Manipulim, dominim, plotësim i dëshirës seksuale”, shkruhet në aktakuzën që ka paraqitur Prokuroria, për 32-vjeçarin, një punonjës që bën një jetë në dukje krejtësisht normale.

Ai shkuar edhe më tej. Nëse episodet e mëparshme poshtëruese i kushtuan atij akuzat për shitje, prodhim dhe posedim të materialeve pornografike për fëmijë, ka dy ngjarje të tjera shumë më të rënda për të cilat ai dyshohet për dhunë seksuale, edhe pse elektronike, me supozimin se ka bindur dy vajza adoleshente për t’i filmuar teksa kryenin akte intime. Video që ai e arkivoi menjëherë. Në një hard disk dhe në një memorie cloud, ku u gjetën edhe njëzet video të tjera dhe 1152 fotografi të të njëjtit zhanër.