Iu vu tri tol makinës, si e mori vesh drejtoresha lajmin e rëndë


Pas lajmit se pranë mjetit të ndaj ishte vendosur eksploziv, mediat kanë kontaktuar me drejtoreshën Suida Kuka.

Ajo ka deklaruar se për ngjarjen u informua nga policia, teksa zhvillimet më pas i ka ndjekur nga media.

Policia ka njoftuar dhe drejtoreshën për ngjarjen, duke i kërkuar që të largohet bashkë me stafin nga institucioni.