Berisha fton qytetarët në protestë: Në datën shtatë, ora shtatë, Rama do ikë


Sali Berisha ka ftuar qytetarët të marrin pjesë në protestën e thirrur prej tij në 7 korrik, në orën 19:00, në kryeqytet.

“Kjo protestë është e hapur për të gjithë shqiptarët dhe është në 7 korrik, në orën 7 të darkës në Tiranë, në rrugët dhe sheshet më të mëdha.

Do të protestojmë ndaj qeverisë dhe parlamentit. Me vendosjen e monizmit, kushtetutshmëria e kësaj qeverie ka rënë në mënyrë përfundimtare. Me drejtuesit e lartë është konsultuar protesta, por data i është lënë në dorë shoqërisë civile”.