Alarmoi Shkodrën, shpërthehet pakoja, ja çfarë kishte brenda


Është shpërthyer në mënyrë të kontrolluar nga specialistët e Xhenios dhe RENEA pakoja e dyshimtë që alarmi Shkodrën.

Dyshohet se brenda pakos ka pasur lëndë plasëse. Policia njoftoi se rreth orës 16:00 u njoftuan për një pako të dyshimtë e cila ishte lënë në anë të rrugës në lagjen “Vojo Kushi.”

Policia menjëherë vendosi perimetrin e sigurisë në zonë.