Sabiani dhe Iliri prishin miqësinë mes tyre, balerini nuk e uron as për ditëlindje


Sabiani dhe Ilir Shaqiri dukej se ishin dy miqtë e vërtetë nga shtëpia e BB Vip, por duket se gjërat kanë ndryshuar dhe miqësia e tyre është krisur.

Pak ditë më parë Sabiani tha:

Vëllai im Iliri ka përfituar më shumë, nuk mund të flas nga jashtë, unë nuk do të ndryshoja si karakter, do gjeja një vëlla ose një motër aty.

Ditën e djeshme Sabiani festoi ditëlindjen dhe nuk munguan urimet nga miqtë, kolegët dhe banorët e BB Vip, por mungoi urimi i Ilirit. Balerini nuk e ka uruar Sabianin në rrjetet sociale.

Kuptohet qartë nga ky veprim, se ata nuk janë më siç ka qenë më parë.