I tha jam homose ksual, xhaxhai rreh rreh keq nipin


Një 16-vjeçar është rrahur nga xhaxhai i tij më 17 maj pasi ai ishte homoseksual. Sipas mediave italiane Silvio Cilento, president i Arci Cosenza ka treguar historinë e ndodhur në Cozenza më 17 maj me një postim në Facebook. Sipas tij xhaxhai kishte thirrur edhe tre burra të tjerë për ta rrahur nipin e tij dhe pasi e kishte rrahur i kishte 16-vjeçarit “tani vdis në shtëpi”.

Djali kishte 4 brinjë të thyera dhe lëndime të ndryshme në trup. Ndërkohë xhaxhai pasi i kishte dhënë një shuplakë nipit e pastaj kishte nisur ta godiste me shkelma në trup dhe për ta ndihmuar kishte thirrur edhe disa burra të tjerë.