Komiteti i Ekspertëve merr vendimin: A ndryshojnë masat kundra virusit


Komiteti Teknik i Ekspertëve nuk ndryshon masat kundër koronavirusit.

“Treguesit flasin për një tjetër valë. Shifrat nuk duhen parë me frikë, por me një shtim më të madh të vëmendjes dhe kujdesit. Komiteti mendon se niveli i masave mbrojtëse që kemi sot është në përputhje me situatën”, tha Rakacolli.