Cili është plani i Ramës? Del FOTO, ja çfarë është vendosur në oborrin e kryeministrisë


Një tendë e bardhë është vënë re sot në oborrin e kryeministrisë.

Ende nuk dihet arsyeja se përse është vendosur ky objekt dhe se për çfarë do të shërbejë.

‘Micro Folie’ shkruhet në tendën e bardhë e cila ka zënë të gjithë hapësirën e oborrit në institucionin qeveritar.

Kujtojmë që ditë më parë, ekzaktësisht një ditë para protestës së thirrur nga Sali Berisha, Kryeministria u blindua.

Ç’po planifikon Rama? Del fotoja, shikoni çfarë