Nuk e pa që kishte kamera/ Lë nam infermierja serbe, zhvishet në sy të të gjithëve (VIDEO)


Ishte përgatitur si kronikë ndërgjegjësimi.

Por realizimi i saj nuk shkoi ashtu siç duhej.

Madje e gjithë skena u kthye shpejt në objekt të mediave sociale dhe jo vetëm.

Bëhet fjalë për një kronikë të transmetuar në një nga televizionet publike të Serbisë.

Teksa një mjeke po jepte një intervistë në lidhje me efektet pozitive të vaksinës anti-C OVID19, pas shpinës së saj, një infermiere që nuk e kishte parë kamerën nis të zhvishet.

Infermierja, nisi të heqë xhaketën e punës për të marrë vaksinën anti-COVID, ndërsa ky detaj nuk i ka shpëtuar ekipit të xhirimit, që e kanë vendosur në fokus të kamerës këtë moment. Video është shpërndarë me shpejtësi në rrjete sociale dhe ndjekësit me humor kanë thënë: Ky është edicioni më i shikuar i lajmeve në RTS”.