Ngjarja makabër/ 21-vjeçari i preu kokën gjyshes, e futi në çantë dhe u nis në aeroport


Në vitin 2018 policia e Zvicrës ndaloi në aeroport shqiptarin 21 vjecar Fatmir.T i cili ishte duke vrapuar për të kapur avionin. Mirëpo i riu nuk shpëtoi pa u kontrolluar nga efektivët të cilët zbuluan se në çantën e tij ishte ko.ka e një gruaje e mbështjellë me peshqir mëndafshi dhe një qese pla.stike.

Shqiptari nga Maqedonia e Veriut mb.yti gjyshen e tij Miradije T., 74- vjeçe, në banesën e familjes së tij në Frauenfeld dhe më pas iu pr.eu ko.kën. Sipas raportit, autori i veprës ka vepruar në një gjendje të rëndë.

Sipas mediave të huaja, nipi nuk kishte dyshime për atë që bëri, pasi u la, u parfumos dhe më pas la një letër përgjeg.jësie në kuzhinë. Me kokën e Miradije T. në bagazh, udhëtoi me tren për në aeroport përmes stacionit të trenit Frauenfeld. Fatmir T. edhe para kr.imit, ka treguar pr.obleme të sjelljes. Ai su.lmoi vëllanë e tij më të vogël dhe u paraqit në punë me një ar.më bosh.

Zyra e prokurorit publik të Thurgau në Zvicër kërkon që të urdhërohet një masë spitalore dhe i riu të dëbohet nga vendi për 15 vite.